Părerile clienților webcar

“Am fost foarte multumit de cum a decurs colaborarea, pe parcursul colaborarii pana la primirea masinii. sunt foarte multumit de masina, arata foarte bine si merge la fel de bine. Echipa cu care am colaborat a fost foarte serioasa.”
Alin Cretu, Jud. Neamt, Toty&Nel Forest SRL
“Salut Paul! Voiam sa-ti multumesc pentru profesionalismul tau si al colegilor in procesul alegerii si aducerii masinii mele din Germania! Ati facut verificari atente si corecte, informatiile au fost adevarate iar familia mea este foarte multumita de parteneriatul cu voi. Succes in continuare! P.s. Am sa recomand si altor prieteni colaborarea cu voi! Multumesc! ”
Ligia si Bogdan Iordache, Brasov, Ligia si Bogdan Iordache, Wellness Coach
“Am avut parte de o colaborare excepțională, personalul nemaipomenit, deschis din toate punctele de vedere. Mi-au fost oferite serviciile dorite într-un timp scurt. Sunt mulțumit de alegerea făcută.”
Niculea Petru, Campulung Moldovenesc, Roxamin Impex SRL
“Multumesc foarte mult pentru consiliere si consultanta in alegerea masinii. Totul a fost “facut ca la carte” - felicitari pentru profesionalism!”
“Salut Mihai. Dorim sa va adresam tie si companiei tale multumiri pentru profesionalismul avut inca de la selectia masinii cand eram foarte indecisi. In urma consultantei primite de la voi am ales la inceputul anului un Ford Grand Cmax bine intretinut, cu accesorizarea conform ofertei, de care suntem foarte multumiti. Am remarcat in mod special relationarea foarte prietenoasa si raspunsul prompt primit la price intrebare si la orice problema. Cu siguranta vom apela la voi pentru urmatoarea masina ! ”
Lucian si Diana Marinas, Bucuresti, ZMB Flowers SRL
“Tin sa va multumesc inca o data pentru toata activitatea depusa in vederea achizitionarii masinii alese de mine din Germania; totul a decurs impecabil, transport, efectuarea actelor, predare, etc. Dumneavoastra si firma pe care o reprezentati, Webcar ati dat dovada de corectitudine maxima, rapiditate, amabilitate ireprosabila, solicitudine. Am sa va recomand tuturor celor care vor avea nevoie de asemenea servicii. ”
Dr. Ovidiu Gramescu, Bucuresti, persoana privata
“Va scriu sa va multumesc pentru ajutorul pe care l-am primit din partea dumneavoastra pentru achizitionarea masinii. Ati fost mereu prompt (chiar daca cateva ori v-am sunat ori prea dimineata ori prea seara :) ) si ne-ati ajutat pana la cele mai mici detalii. Cu siguranta am sa va recomand atat pe dumneavoastra cat si firma Webcar prietenilor si cunoscutilor, ca fiind extrem de seriosi si profesionisti in toate serviciile oferite.”
Florin Paun, Cluj-Napoca, persoana privata
“Imi doream de ceva vreme o masina frumoasa, eleganta si care sa indeplineasca anumite criterii care sa satisfaca aceasta frumusete. Stiam exact ce voiam: ce marca, ce dotari, ce culoare, cati cai putere. Insa lipsa mea de experienta in ceea ce priveste detaliile tehnice, modul de verificare a calitatii pieselor componente, precum si timpul necesar cautarii masinii, vizionarii/verificarii acesteia intr-un service autorizat, m-au determinat sa apelez la profesionistii in domeniu. Am ales sa colaborez in cautarea masinii dorite cu WebCar Group datorita recomandarii unui prieten apropiat, iar aceasta colaborare mi-a confirmat ca am facut cea mai potrivita alegere. Si spun asta deoarece pe parcursul celor 2-3 saptamani cat a durat gasirea masinii, am fost intr-o permanenta legatura (mail, telefon) cu reprezentantul WebCar, care foarte deschis, amabil si extrem de prompt raspundea cerintelor, fiind atent la toate detaliile. Masina pe care am gasit-o si care intrunea criteriile mele urma sa vina din Germania, astfel incat distanta si verificarile in service nu ar fi fost posibile fara ajutor. Cand masina a ajuns la mine, m-am bucurat pentru ca era exact ceea ce asteptam. Era ca un cadou pe care il primeam de Craciun ”
Daniela Iliescu, Bucuresti, persoana privata
“Sunt foarte mulțumit de modul de derulare a achiziției acestei mașini. Felul în care sunt prezentate mașinile ofertate, modul corect și rapid în care reușiți să derulați operațiunea cu banca finanțatoare, până la transportul rapid al mașinii achiziționate din Germania, demonstrează că sunteți profesioniști. După ce am luat legătura cu Áron și am perfectat împreună cele necesare, în ziua a 18-a am preluat deja mașina. Cel mai important lucru însă este că mașina este cea reală, aleasă de mine, nu una măsluită, cosmetizată.”
Fülöp-Nagy János, Sovata, persoana privata
“Pot spune cu toata onestitatea ca pe tot parcursul acestui proces interactiunea a fost peste asteptari. Imi este foarte greu sa numesc un lucru care ar putea fi imbunatatit. Colegul tau a fost foarte prompt in comunicare si foarte transparent si explicit. Aceasta experienta m-a determinat sa va recomand catre un bun prieten si coleg de-al meu.”
11 - 20 din 97 testimoniale afișate
Arată