Părerile clienților webcar

“Sunt foarte multumit de masina (Toyota Hilux) cumparata de la dv. Mi-a placut competenta, atitudinea, colegilor dv. De asemenea sunt multumit de rapiditatea cu care au fost rezolvate toate actele, toate demersurile. Recomand tuturor.”
“O firma cu experienta si cu adevarati profesionisti. Multumesc domnului Aron pe aceasta cale pentru proptitudine si profesionalism de care a dat dovada, in recomadarea autoturismului meu MERCEDEZ BENZ de care sunt super multumit! Recomand cu placere si incredere firma WEBCAR in achizitia autoturismului mult dorit.”
Laurentiu Tirziu, Constanta, persoana privata
“Recomand! Profesionalism, siguranță, seriozitate!”
Miro Virvoni, Hunedoara, sc Nad Linx srl
“Thank you Marina Pîrvu and @Webcar for all the help ❤️”
Ilinca Ghircoias, Cluj-Napoca, persoana privata
“Ati fost foarte promti, am fost foarte multumit de serviciile oferite si totul a decurs pe repede inainte. O sa apelez cu incredere la dumneavoastra in continuare. Va voi recomanda. Masina a fost exact ca in poze si s-a comportat excelent. Multumiri Domnului Sorin Deac pentru promtitudine si profesionalism.”
Belciug Cristian Sorin, Ialomita, I.I Belciug Cristian Sorin PFA
“Am fost sceptic la inceput cu privire la solutia oferita de Webcar, dar, datorita profesionalismului de care au dat dovada, a fost o poveste cu happy end. Recomand cu sinceritate. Multumesc Sorin. Peste cativa ani, daca cumpar masina noua, tot la voi apelez. ”
Mihai Budan , Craiova, persoana privata
“A trecut o saptamana de cand am cumparat autoturismul Audi A4 de la dvs si sunt la fel de incantat ca in prima zi. Doresc inca odata sa va multumesc pentru rabdarea si amabilitatea dvs. si mai ales pentru sfaturile pe care mi le-ati dat in alegerea autoturismului! V-am laudat profesionalismul de care ati dat dovada si am recomandat serviciile oferite de firma dvs la toti cunoscutii mei si, cel putin unul dintre ei, m-a asigurat ca va apela in curand la serviciile dvs! Mult succes in continuare!”
Dragos Tanasoiu, Bucuresti, Planet Advertising SRL
“A fost o colaborare foarte buna. De la inceput si pana cand a ajuns masina am fost informati in legatura cu masina, cu transportul si cu toate nelamuririle avute. Multumim domnului Paul pentru rabdarea avuta.”
Andreea Farcas, Com. Teremia Mare, jud. Timis - Agro-Ter Damaf SRL
“Profesionalism, seriozitate și promptitudine! O colaborare excelentă. Mulțumesc!”
“Vă rog să primiți și pe această cale, caldele și sincerele mele mulțumiri, pe care le adresez - prin dumneavoastră -, întregii echipe Webcar, pentru amabilitatea, solicitudinea și transparența, manifestate pe parcursul derulării întregului proces de intermediere a achiziționării autoturismului WV Tiguan, în posesia căruia am intrat vineri, 9 martie 2018, asigurându-vă de deplina mea considerație.”
21 - 30 din 36 testimoniale afișate
Arată