Părerile clienților webcar

“Multumesc firmei Webcar din Cluj și, în mod special, domnului Petru Covaci, pentru ajutorul dat în achiziționarea unei mașini superbe ! Astfel a fost posibilă transformarea unei experiențe riscante și stresante, așa cum se întâmplă când apelezi la un samsar auto, într-una plăcută, caracterizată prin comunicare transparentă, lipsă de emoții negative și extrem de eficientă în privința identificării mașinii, a evaluării acesteia, a comunicării raportului de evaluare, a stabilirii detaliilor financiare și a celor privind transportul, totul culminând cu predarea cheilor autoturismului care arăta chiar mai bine decât în documentele întocmite de expertul evaluator.”
Sorin Rusu, Avocat, Suceava, persoana privata
“Foarte seriosi, profesionisti! Mi-au gasit masina perfecta! Domnisoara Marina, multumesc! Revin cu incredere pentru urmatoarea achizitie.”
Alina Bituna, Bucuresti, Panoramix Soft SRL
“Multumesc pentru colaborarea fara batai de cap, domnului Sorin Deac, cu ajutorul caruia am achizitionat un Audi A3 2015, o masina de care sunt foarte de multumit! Cu siguranta, pe viitor, am sa revin la serviciile Webcar!”
Alexandru Popovici, Bucuresti, Agrom SRL
“Sorin iti multumesc pentru promtitudinea si disponibilitatea cu care ai raspuns tuturor solicitarilor noastre ! Suntem foarte multumiti de masina dar si de felul in care am colaborat cu tine ! Sa stii ca deja te-am recomandat unor cunostinte :) Tine-o tot asa si succesul va fi de partea ta mereu ! ”
Paula Rusa, Constanta, Scorpions Asistent Broker de Asigurare SRL
“Multumesc intregii echipe Webcar, care a facut tot posibilul si mi-a indeplinit visul, mi-a gasit si adus masina mult dorita. O echipa care a dat dovada de profesionalism si multa rabdare si nu in ultimul rand multa implicare. Va doresc cat mai multi clienti si cu siguranta veti ramane firma mea de suflet. Multumesc! Cu drag , Larisa! ”
Larisa Iordache, Multipla medaliata olimpica, mondiala si europeana.
“Profesionalism, seriozitate și promptitudine! O colaborare excelentă. Mulțumesc!”
“Vă rog să primiți și pe această cale, caldele și sincerele mele mulțumiri, pe care le adresez - prin dumneavoastră -, întregii echipe Webcar, pentru amabilitatea, solicitudinea și transparența, manifestate pe parcursul derulării întregului proces de intermediere a achiziționării autoturismului WV Tiguan, în posesia căruia am intrat vineri, 9 martie 2018, asigurându-vă de deplina mea considerație.”
“Am comandat o masina de pe www.webcar.ro. Ne-a fost livrata prompt si profesionist, asa ca le întoarcem favorul, ne bucuram si le oferim servicii profesioniste de mentenanta a infrastructurii IT. Iar daca aveti nevoie de o masina premium, livrata “la cheie”, cu kilometri reali si toate actele în regula, aruncati o privire pe www.webcar.ro”
“Sunteti cei mai buni! Recomand! Amabilitate si servicii de calitate! O firma de incredere cu oameni de calitate, care m-au ajutat si ulterior dupa achizitionarea autoturismului. Ma bucur ca i-am putut intalni. Le multumesc inca o data si in mod exceptional administratorului Webcar.ro pentru intreg sprijinul. II recomand, iar daca veti apela la serviciile lor, va asigur ca nu veti regreta. Numai bine tuturor!”
Marian Olteanu, Tulcea, persoana privata
“Profesionisti, sunt foarte multumit. Mi-a placut colaborarea cu dumneavoastra si voi continua tot cu dumneavoastra.”
Muntean Adrian, Muntean T. Adrian Intreprindere Individuala - Timisoara
41 - 50 din 53 testimoniale afișate
Arată