Părerile clienților webcar

“Va mulțumesc pentru ajutorul acordat in achiziționarea automobilului BMW X5, procesul de cumpărare a acestui autovehicul a fost unul extrem de rapid, fapt ce demonstrează seriozitatea cu care va tratati clienții. Am fost mulțumit atât de specificațiile mașini, cât și de implicarea dumneavoastră și recomandările oferite. Va urez sa aveți in continuare colaborări bune, iar viitorii dumneavoastră clienți sa fie la fel de multumiți ca și mine. ”
Alex Paraschiv, Vladeni, Ialomita, persoana privata
“Foarte profesioniști! Totul a mers atât de ușor și de repede! Mulțumesc! ”
Alina Gabriela Iordache, Sibiu - persoana privata
“Multumesc pentru un vis împlinit! De ani visez la aceasta mașina și prin voi o am acum. Ce a trebuit sa fac? Sa va trimit o fotografie cu mașina dorita. Ce am primit? O mașina mult peste ce mi-am dorit! Este vis!! Nu am întâlnit niciunde atâta perfecțiune, dedicare, răbdare ( nu -i ușor cu fetele când este vorba de o mașina). ”
Alina Cuciurean , Suceava, persoana privata
“Excelent, servicii de calitate si mult profesionalism. De la găsirea mașinii până la predare, logistică și verificare mașină, numere roșii și tot ce trebuie sa știi despre mașina achiziționata. Recomand cu încredere. Multumesc domnului Sorin Deac.”
Dr. Ionescu Rodica, Cabinet Medical Ionescu, Slobozia.
“Firmă serioasă, am avut o colaborare bună cu dânșii . Băieți de nota 10 ! ”
Todirica Petrica, Tod Actual Construct Srl, Constanta
“Recomandam cu drag! Foarte buna colaborarea si comunicarea, promptitudine, seriozitate, masina verificata si livrata in timp foarte scurt! Multumim domnului Sorin Deac pentru implicare! ”
“Tranzactie incheiata cu succes . Comunicare excelenta, profesionalism. Multumesc! -domnului Sorin Deac”
Mitran Nelu, Alex Gold-Man Group Srl
“Am achizitionat o Mazda 6 de care sunt foarte multumit. Procesul de achizitie transport si inmatriculare a fost facut in timpul specificat, nu am nimic de reprosat si am fost tot timpul informat in legatura cu tot procesul. Pentru mine singurul minus este ca masina are o fisura in parbriz datorate unei pietricele (aprox 1 cm) pe care am descoperit-o in ziua livrarii masinii, desi a fost reparata de la germani, mi as fi dorit sa stiu acest aspect. ”
Alexandru Paiu, Bucuresti-Persoana privata.
“O firmă serioasă care ne-a oferit logistica necesară in achiziționarea vehiculului dorit. As vrea sa evidențiez in mod deosebit persoana de contact din firma dumneavoastra ,domnul Sorin Adrian Deac, care indiferent de ora a răspuns la apelurile si intrebarile noastre, sincer, nefiind putine la numar. Va multumim frumos, in special domnului Sorin Adrian Deac si sigur va vom recomanda tuturor prietenilor noștri. Cu respect, familia Drugan.”
Alina Ionela Drugan, Bucuresti- persoana privata.
“Va multumesc domnule Deac pentru sprijinul in achizitionarea masinii.”
Petru Banciu, Cube Network Outsourcing Services Srl
51 - 60 din 97 testimoniale afișate
Arată