Părerile clienților webcar

“Nu am cuvinte. O echipa de exceptie. Nu am crezut ca exista oameni care te pot ajuta din tot sufletul sa-ti indeplinesti visul de a cumpara autoturismul dorit la cel mai bun pret , de cea mai buna calitate si intr-un timp atat de scurt . Experienta avuta cu consultantul webcar , domnul Radu Eugen Zmolea , mi-a demonstrat ca exista oameni care se dedica din tot sufletul in ceea ce fac . Am avut parte de o comunicare excelenta insotita de sfaturi concrete in alegerea masinii si pe toata perioada discutiilor domnul Radu a dat dovada de un bun profesionist dar cel mai inportant cuvantul a fost cuvant . Multumesc echipei Webcar , multumesc domnule Radu Eugen Zmolea.”
Claudiu Zatica, Brasov, Transport Urgent Logistics
“Multumesc echipei Webcar si in special lui Radu Zmolea pentru consilierea super profi oferita in alegerea mașinii. Alegerea masinii a fost o placere datorita consilierii lui . Actele necesare leasingului , transportul si inmatricularea mașinii s-a facut de catre echipa Webcar Efortul meu, ca si client-beneficiar, a fost minim . Comunicarea foarte buna cu echipa Webcar si asigurarea intregului flux de achizitie si de logistica a livrarii, a facut ca intreg procesul sa fie efectiv o placere. Deja sunt la a doua masina cumparata de la Webcar si totul este super ok! recomand cu incredere tuturor aceasta cale de achizitionare a unei masini. tineti-o tot asa si multe multumiri , Radu !”
“Am achizitionat recent un automobil prin Webcar. Servicii de calitate, promptitudine si receptivitate. Comunicare foarte buna cu reprezentantul (multumesc d.lui Radu Zmolea) atat telefonic cat si prin mail sau WhatsApp. Corectitudine in informatiile transmise si interes pentru alegerea celor mai bune solutii pentru client. Recomand cu sinceritate firma altor posibili clienti. Dan Dadalau -Drobeta Tr Severin”
Daniel Dadalau, Drobeta - Turnu Severin, persoana privata
“In primul rand, doresc sa multumesc personal Domnului SORIN DEAC - WEBCAR, intr-un cuvant, pentru naturaletea cu care reuseste sa-ti imprime profesionalismul si siguranta, foarte importanta, de a decide rapid sa colaborezi cu dansul respectiv cu WEBCAR. Acum , ca o mica paranteza , suntem totusi doi oameni extrem de multumiti de achizitia facuta si mijlocita de Dl. DEAC, desi in foto se vedea doar cel mai mic si cel mai fericit dar si obiectul care aduce fericirea. ”
Tudor Niculae, Bucuresti, retco.ro
“Professionalism, security of the transaction. The best offer on the market!!! Excellent after-sales services! Mulțumesc, Sorin Adrian Deac! Mazda CX-5 - 2019”
Giosu Ovidiu, Persoana fizica, Deva
“Am achizitionat cu ajutorul acestora un BMW X5 din Germania. Masina am vazut-o doar in poze iar cu Sorin am vorbit doar la telefon pana in momentul in care mi-a predat masina. (Firma este din Cluj iar eu din Bucuresti). Totul a decurs peste asteptari, m-au ajutat cu procesul de leasing, s-au interesat si verifcat masina aleasa si si-au pastrat entuziasmul pana la sfarsit. (Am primit poze cu masina pe trailer, cand a intrat in vama). O experienta placuta, o companie de nota 10, recomand cu cea mai mare placere! Multumesc echipei Webcar si in special lui Sorin Deac.”
Oprea Cristian, Bucuresti, Up2date Innovations
“Astăzi am achiziționat un Audi an 2018 !! Am dat banii înainte și nu putini, 26 și ceva de mii de euro... eram sceptic... sa plătești mașina fără să o vezi, dar, am colaborat cu Sorin, un om de o mare calitate umană și profesională! Mașina peste așteptările mele!! Multumesc Webcar!”
Luica Daniel, Persoana fizica, Chiajna
“Nu suntem la prima colaborare cu webcar si am revenit datorita oamenilor cu care am intrat in contact. O echipa de profesionisti cu adevarat dedicati pe toate planurile. Tinem sa multumim in special domnului Sorin Deac pt seriozitate si promptitudine. Recomand cu incredere!”
Ghibusi Emilian, Dio New Concept, Chiajna
“Buna Ziua! Am apelat la aceasta firma pt achizitia unui Mercedes cls 300. De la inceput am discutat cu d-nul Sorin Deac, pe parcursul achizitiei, d-nul Sorin a dat dovada de profesionalism, de seriozitate, iar masina a fost asa cum a spus: "perfecta". Recomand aceasta firma, si-l recomand si pe domnul Sorin Deac, tuturor celor care doresc sa achizitioneze un autoturism. Multumesc d-nului Sorin Deac si tuturor colegilor care au fost implicati in aceasta achizitie!”
Raileanu Petre, Răileanu Petre Întreprindere Individuală, Bucuresti
“Dl. Ionel Bora ne-a ajutat foarte mult cu actele necesare leasing-ului, a clarificat orice neintelegere pe care o aveam, a raspuns mereu la intrebarile pe care i le-am adresat si intr-un final, ne-a gasit gasit masina mult cautata, un Volvo S90. Tot ce ne-a promis, asa a si fost. Masina a venit foarte repede, aproximativ 6 zile, am fost nerabdatori sa intram in posesia ei, si luni 16.03.20, la ora 7:30 am fost la biroul lui. :) Un adevarat profesionist si un om foarte primitor. P.S. La urmatoare masina, promitem sa venim mai tarziu ca sa luam si masa impreuna. Va multumim.”
Matei Marius, Dacoglad International, Bucuresti
61 - 70 din 79 testimoniale afișate
Arată