»Informaţii»Testimoniale

Părerile clienților webcar

“Bună ziua, Dl Cristi, Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul dat în alegerea mașinii mele. În mod sigur, de acum încolo, voi apela la Dvs, pentru că sunteți o echipă frumoasă de profesioniști și înainte de a încerca să-mi vindeți ceva, stați și ascultați și întelegeți exact ceea ce-mi doresc eu, ca și client și abia apoi începeți să căutați și să oferiți oferte care să se plieze cât mai mult pe dorința clientului. Vă voi recomanda, în mod sigur și apropiaților mei și oricui va dori să achiziționeze o mașină, pentru că sunteți mai mult decât un ajutor de nădejde! Vă mulțumesc frumos!”
Liana Vintilă, Pitesti, persoana privata
“Buna ziua! Masina este impecabila, colaborararea cu dumneavoastra a fost una foarte buna si recomand oricui doreste sa achizitioneze o masina second hand sa apeleze la serviciile dumneavoastra. Eu va multumesc si pentru timpul scurt in care masina a fost verificata si adusa in tara si pentru pregatirea actelor.”
Nicolae Pricop, Constanta, persoana privata
“het Webcar team heeft mij uitstekend geholpen een goede keus voor een bedrijfsauto te maken en de aankoop af te wikkelen. De keuze viel uiteindelijk op een Landrover Discovery Sport van nog geen jaar oud. Weinig kilometers, veel extra's en prachtige uitvoering. De prijs was ook scherp. Precies wat ik nodig heb. Toen de keus uiteindelijk gemaakt was ging het allemaal gesmeerd. Van financiering, transport tot inschrijving. Binnen drie weken na besluit kon ik 'em naar alle tevredenheid in gebruik nemen. Best snel voor een auto die vanuit Duitsland naar Roemenie moet worden geimporteerd. Hartelijk dank voor de professionele inzet en de soepele afwikkeling. ”
Jozsef Herman, Cluj, Floresti-bedrijfsleider Helofita Impex SRL
“Prin acest mail imi exprim aprecierea fata de colaborarea cu compania dumneavoastra. Am ales sa colaboram cu compania Webcar datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei procesului de achizitie. Totodata, colaborarea cu dl. Szallos Aron a fost exelenta datorita profesionalismului de care a dat dovada in suportul oferit pentru a alege cele mai bune solutii in ceea ce priveste solicitarile noastre. Recomand deci compania Webcar ca fiind o companie cu care se colaboreaza cu professionalism, incredere, flexibilitate si foarte deschisa in a oferi solutii si suport pentru orice companie cu care relationeaza ceea ce o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.”
“Daca ar fi sa va definesc in 3 cuvinte, atat pe Paul, compania pe care o reprezinta si activitatea pe care o desfasurati impreuna: Profesionalism, Promptitudine si Siguranta. Multumesc in special lui Paul pentru suportul acordat pe intreaga durata a colaborarii. ”
Adrian Miron, Cluj-Napoca, persoana privata
“Mulțumesc din suflet echipei WEBCAR si domnului Paul Todeanca, sunt foarte incantata de masina, totul s-a mișcat peste așteptări. Pentru urmatoarea mașina tot la voi o sa apelez. Mulțumesc!!!!”
Gabriela Dragomir, Bucuresti, Tooz Global Consult SRL
“Vă mulțumim pentru ajutorul dvs in vederea achiziționării autoturismului Mercedes CLA. Experienta noastră cu dvs a fost una excelenta, asistență de cea mai bună calitate si promptitudine in răspunsuri. Cu siguranță o sa va recomandam cu fiecare ocazie.”
Stoian Laurentiu Ciprian, Campina, ONEFINE BUILD CONSTRUCT SRL
“In urma colaborarii cu Dvoastra Webcar, vreau sa va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada, lucrurile au decurs exact cum s-a stabilit de la inceput, totul a fost foarte transparent de la inceput, lucrul asta oferindu-mi incredere sa merg mai departe chiar daca la inceput am fost putin circumspect. Recomand cu incredere Webcar. Multumesc dnului Sorin Deac pt. tot. Multa bafta incontinuare pt. ceea ce faceti.”
Marius Ionel Roman, Constanta, persoana privata
“Cei de la Webcar au fost de mare ajutor în achiziția mașinii. Serioși și foarte prompți – au fost alături de mine pe tot parcursul procesului – într-un cuvânt profesioniști. Probabil că fără suportul lor nu m-aș fi încumetat la o achiziție SH din afara țării. Dar dincolo de verificările efectuate și comunicarea desfășurată cu dealer-ul în numele meu ce am primit de la Webcar a fost încredere în tot procesul. Le mulțumesc și pe această cale.”
“Daca este despre a scrie cateva cuvinte despre colaborarea cu echipa WebCar, nu am decat cuvinte de multumire si recunoastere. Sunt foarte multumita pentru decizia luata de a ma lasa pe mana echipei WebCar in achizitionarea autoturismului. Daca este despre a recomanda, in urma experientei mele chiar am sa recomand cu mare caldura aceasta echipa, care a dat dovada de maxima seriozitate, promptitudine si onestitate. In mod special as dori sa ofer recunoaștere si multumiri lui Aron pentru rabdare si sprijin acordat. ”
Daria Ianusheva, Bucuresti, persoana privata
1 - 10 din 97 testimoniale afișate
Arată